Svět platebních technologií jde neúprosně kupředu, a tak se ani my nezastavujeme. 
Komplexní služby v oblasti platebních řešení poskytujeme již více než 30 let. Za tuto dobu jsme navázali spolupráci s mnoha obchodními partnery a vstoupili na další zahraniční trhy. Logicky jsme rozšířili i portfolio našich produktů a služeb. Museli jsme tedy začít rozlišovat, která platební řešení jsou vhodná pro banky či velké obchodní partnery, a která pro samotné provozovatele či obchodníky. Aby každý náš zákazník našel jednoduše to své, naši komunikaci jsme logicky rozdělili do dvou přehledných webových prezentací.

První, produktový web PaytenPOS, jsme vytvořili již před dvěma lety. 
Nyní bychom vám rádi představili nové korporátní webové stránky SONET, které nahradili původní webovou prezentaci a nesou nový vizuální styl společnosti, která vás provází světem za platební kartou.

Kromě představení naší společnosti, zde naleznete všechny naše služby a produkty přehledně na jednom místě. Průběžně zde pak uvidíte nové reference platebních řešení a zajímavé novinky z oblasti platebních technologií.

Přesvědčte se sami, jak se vám líbí, náš vizuálně bližší "Svět za platební kartou".

Chcete s námi spolupracovat?

Vaše představy a požadavky jsou pro nás důležité. Proto se s vámi rádi setkáme na nezávazné konzultaci a pro všechny vaše projekty najdeme společně optimální řešení či vyvineme nová.



Vaše inspirace + Naše know-how = Skvělá nová řešení

Máte zájem o spolupráci či návrh platebního řešení?

Sdělte nám své požadavky a my se vám obratem ozveme s nabídkou či s domluvou na nezávaznou konzultaci.