Tak jako každý rok, jsme se i letos zúčastnili jedné s nejvýznamnější konferencí v oblasti platebních karet, technologií a systémů ve střední Evropě – CARDFORUM 2024. Letos se konala opět v prostředí krásných Železných hor – v hotelu Jezerka.

Konferenci pořádá Sdružení bankovních karet a každoročně se ji účastní banky, acquireři a integrátoři platebních řešení, z nichž mnozí jsou naši dlouholetí obchodní partneři. Díky originálnímu konceptu víceúrovňového sdílení znalostí a informací zde vždy získáme aktuální novinky z oblasti platebního světa

Jako Main partner této akce jsme zde opět měli možnost prezentovat některé z našich platebních řešení. 
Letos jsme se rozhodli pro náš produkt Merchant Portál, který jsme vyvinuli pro podporu nejenom bank, acquirerů, ale také pro samotné obchodníky, kteří denně pracují s platebními terminály či s platební aplikací SoftPOS. Ti pak jednoduše naleznou všechna potřebná data o transakcích z platebních, stravenkových či fleetových karet na jednom místě. S těmito daty pak mohou obchodníci jednoduše a v reálném čase pracovat.

Obchodníci po přihlášení do portálu vidí všechny své pobočky, pod nimi zařazené platební terminály s průměrným týdenním počtem transakcí. Transakce je možné libovolně filtrovat dle pobočky, terminálu, času nebo měny. Uživatelé portálu tak vidí své aktuální tržby jednotlivých provozoven, která mohou exportovat do editovatelných tabulek a využít k analýze prodeje dle svých potřeb.
Merchant portálem tak pomáháme obchodníkům i bankám spravovat portfolio služeb od nastavení platebních terminálů či SoftPOSu, přes správu transakcí, až po statistické údaje a reporty. Prostě vytváříme svět za platební kartou…
Pokud vás řešení Merchant portálu zaujalo, kontaktujte nás. Rádi vám detaily představíme osobně.
 

Chcete s námi spolupracovat?

Vaše představy a požadavky jsou pro nás důležité. Proto se s vámi rádi setkáme na nezávazné konzultaci a pro všechny vaše projekty najdeme společně optimální řešení či vyvineme nová.



Vaše inspirace + Naše know-how = Skvělá nová řešení

Máte zájem o spolupráci či návrh platebního řešení?

Sdělte nám své požadavky a my se vám obratem ozveme s nabídkou či s domluvou na nezávaznou konzultaci.